Forumplein

IT recruitment gezocht? Aatop ICT personeelsintermediair voor duurzame relaties!

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  IT recruitment gezocht? Aatop ICT personeelsintermediair voor duurzame relaties!

Bent u opzoek naar IT recruitment? Neem dan contact op met Aatop ICT personeelsintermediair. In de technische branche werken wij al jarenlang met een enorm netwerk en succesvolle matches als resultaat. Al bijna twintig jaar mogen wij voor bedrijven en werkzoekenden aan de slag gaan voor onder andere vacatures ICT/IT. Als professioneel wervingsbureau hebben wij een vernieuwende en oprechte werkwijze, waarbij persoonlijk contact en elkaar beter leren kennen, hoog in het vaandel staat. Aatop IT recruitment staat klaar voor zowel werkzoekenden als organisaties en bedrijven die vacatures willen laten uitzetten. In de praktijk blijkt deze persoonlijke en directe werkwijze zeer effectief. Als IT recruitment zien wij namelijk een zeer lage personeelsverloop van de functies die wij hebben geworven voor bedrijven. Kunnen wij bij uitzondering niet de geschikte IT professional voor u vinden? Dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht – no cure, no pay. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons.

Aatop IT recruitment bereikt werkzoekenden

Ons gemotiveerde en gedreven team staat dagelijks met veel kennis en toewijding klaar om uw IT professionals te werven. Met ons uitgebreide en dagelijks groeiende netwerk is een geschikte IT professional snel gevonden. Wij nodigen geschikte kandidaten uit om vrijblijvend kennis te komen maken op ons kantoor tijdens een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is belangrijk, aangezien wij kandidaten op een eerlijke en persoonlijke wijze werven. Bedrijven en organisaties waarvoor wij nieuwe medewerkers werven, worden tevens uitgenodigd voor een kennismaking, zodat wij op de hoogte zijn van zaken als de bedrijfscultuur en werkeisen. Hierdoor kunnen wij gericht kandidaten aan u voorleggen. Een kandidaat kan namelijk zeer geschikt lijken, maar als hij of zij niet prettig kan werken binnen de bedrijfscultuur van uw bedrijf, dan zal het niet op een succesvolle samenwerking uitlopen. Onze IT recruiters begrijpen de huidige ICT sector als geen ander en kunnen zich goed inleven in zowel kandidaten als bedrijven. Vanuit de vestigingen Amsterdam, Veenendaal, Sliedrecht en Zwolle gaan wij graag voor u aan het werk, zodat werkzoekende IT’ers die geschikt zijn voor de vervulling van uw vacature snel aan u voorgesteld kunnen worden.


Wij onderscheiden ons als Aatop IT recruitment door onder andere onze transparante communicatie. Zo worden er altijd duidelijke afspraken gemaakt, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast staat integriteit en vriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. Wij kiezen voor oprechte openhartige gesprekken, waarbij wij secuur omgaan met onze klanten en sollicitanten. U heeft bij ons één vaste contactpersoon. Hij of zij zal nader kennis komen maken met uw bedrijf. Duurzame arbeidsrelaties is waar wij bekend om staan. U mag onze partners uiteraard contacteren voor referenties. Als IT recruitment staan wij voor u klaar en gaan wij efficiënt opzoek naar nieuwe IT professionals die uw team komen versterken met passie, kennis en ambitie. 

Voordelen IT recruitment Aatop ICT:

 • Betrokken, vriendelijk en oprecht
 • Bijna twintig jaar ervaring
 • Duurzame arbeidsrelaties
 • Eén vaste contactpersoon
 • Enorm netwerk dat dagelijks wordt uitgebreid
 • No cure no pay principe
 • Persoonlijke kennismakingsgesprekken
 • Professioneel en secuur
 • Snel geschikte IT professionals aan u voorstellen
 • Unieke wervingsmethode
 • Werkzaam vanuit vier locaties in Nederland; Amsterdam, Veenendaal, Sliedrecht en Zwolle
 • Zeer lage personeelsverloop onder geworven functies

Heeft u een professioneel en doeltreffend IT recruitmentbureau nodig om op korte termijn een geschikte IT professional voor u te werven? Neem dan gelijk contact op met de vriendelijke collega’s van Aatop IT recruitment: aatop-ict.nl.


Comments are closed.