Forumplein

iPhone 8 hoesjes kopen

Home  >>  Smartphone en Tablet  >>  iPhone 8 hoesjes kopen

Ik heb nu al een tijdje mijn iPhone 8 en ik ben nog steeds erg blij met de telefoon. Bij een product van Apple weet je altijd dat je kwaliteit hebt gekocht en dat vind ik ook voor deze telefoon. Maar ik zie wel dat de telefoons niet meer zo vernieuwend zijn als dat ze vroeger waren. Veel andere merken hebben tegenwoordig telefoons op de markt die vergelijkbaar zijn in kwaliteit, maar vaak een lagere prijs hebben. De verbeteringen voor Apple zitten nu vaak vooral in een beter beeldscherm, een snellere telefoon en een aantal kleine aanpassingen. Een reden voor mij om nog steeds Apple producten te kopen is het besturingssysteem. Ik gebruik nu al zo lang Apple producten, dat ik dit een heel fijn besturingssysteem vind om te gebruiken, voor mij is het heel intuïtief. Ik kan altijd alles gemakkelijk vinden en applicaties werken zoals ik het verwacht. Daarnaast heb ik ook al mijn muziek op het systeem van Apple. Het zou veel werk zijn, om al deze nummers over te laten zetten naar een Android telefoon. Ik merk wel dat mijn telefoon na al deze tijd wat trager is geworden, maar volgens mij is dat normaal met een wat oudere telefoon. Ik wil voorlopig nog een tijdje met deze telefoon doen en alleen wat kleine accessoires kopen, zoals iPhone 8 hoesjes. Daarna kan ik altijd nog de telefoon verkopen. Apple producten blijven erg populair en zelfs voor het verkopen van een oudere telefoon kan je nog veel geld krijgen. Maar dat ben ik het aankomende half jaar niet van plan. Ik heb zelfs nog twee verschillende iPhone 8 hoesjes gekocht. Mijn oude hoesje was kapot gegaan en ik wilde een nieuwe kopen. Ik zag echter twee leuke hoesjes en kon niet kiezen, waardoor ik besloot om beide iPhone 8 hoesjes te kopen.   

Online twee iPhone 8 hoesjes gekocht

Mijn oude hoesje voor mijn telefoon was van een soort plastic gemaakt, volgens mij waren het siliconen. Ik wilde graag een ander hoesje kopen en het leek mij verstandig om het van een ander soort materiaal te kopen. Mijn oude hoesje begon namelijk te scheuren in een hoek, waardoor het hoesje gemakkelijk loskwam. Online kwam ik verschillende websites tegen voor iPhone 8 hoesjes, maar ik zag een aantal leuke producten op iphonehoesjes. Ik wilde nu graag voor een hardcase gaan, maar tijdens het zoeken zag ik al snel een erg leuk softcase hoesje. Volgens mij was dit van hetzelfde materiaal als mijn oude hoesje, dus ik was aan het twijfelen, of ik het wel moest kopen. Ik vond iets later ook een leuk hardcase hoesje, maar vond de andere ook erg leuk. Ik was lang aan het twijfelen, maar besloot uiteindelijk om beide iPhone 8 hoesjes te kopen. Het softcase hoesje was erg goedkoop, dus ik vond het geen probleem om dit product ook te kopen. Als het niet van goede kwaliteit is, dan heb ik altijd de andere nog.

Blij met beide hoesjes

De volgende dag kwamen beide iPhone 8 hoesjes binnen en ik vind ze erg leuk. Het hardcase hoesje is een stuk steviger, maar daarvan vind ik het ontwerp minder leuk. Het softcase hoesje vind ik ook iets lekkerder vasthouden, maar dat is heel persoonlijk. Beide hoesjes lijken van goede kwaliteit en passen goed om de telefoon heen. Ik ben erg blij met mijn iPhone 8 hoesjes

  • Ik kon beide hoesjes voor een goede prijs kopen
  • Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen
  • Beide soorten hoesjes hebben hun voor en nadelen
  • Als er eentje stuk gaat, dan heb ik alvast een reserve

Comments are closed.