Forumplein

Infrarood verwarming verwarmt objecten in plaats van de lucht

Home  >>  Woning en Tuin  >>  Infrarood verwarming verwarmt objecten in plaats van de lucht

U wilt misschien liever geen lelijke radiatoren in uw huis. In de keuken, badkamer of de hal raden we het aan om ze te laten staan. Maar uw woonkamer, studeerkamer en slaapkamer kunt u allen voorzien van infrarood verwarming. Dit zijn panelen die infrarode straling verzenden. Dit is een compleet ongevaarlijke straling die u kunt vergelijken met de warmte van de zon. Let wel dat de zon ook gevaarlijke vormen van straling uitzendt zoals ultraviolette straling. Maar dat is in het geval van infrarood verwarming natuurlijk niet het geval. Op onze website vindt u vele voorbeelden van infrarood verwarming dus neem eens een kijkje op heatxl.com. We zijn de groothandel bij uitstek in de Benelux van infrarood verwarming. Dit zijn panelen die u aan de muur ophangt en zijn voorzien van vrolijke designs. Men zal eerder denken dat u een schilderij aan de muur hebt opgehangen dan een wandpaneel dat hitte uitstraalt. In die zin zijn ze vele malen mooier dan een verwarming. Ook hebt u geen last meer van waterleidingen zoals verwarmingsbuizen die door uw woonkamer lopen. Bij infrarood verwarming wordt niet de lucht in de ruimte opgewarmd zoals dat bij een centrale verwarming wel het geval is. De objecten worden namelijk direct opgewarmd. En met objecten bedoelen we levenloze voorwerpen zoals uw meubels maar ook levende objecten zoals uw gezin, gasten en huisdieren. De warmte wordt vervolgens weer afgegeven aan de lucht zodat de lucht in de kamer uiteindelijk indirect wordt opgewarmd. Dat betekent dat u sneller warm wordt dan wanneer u de thermostaat van de centrale verwarming omhoog zet.

U kunt infrarood verwarming gebruiken als duurzame bron

Dankzij infrarood verwarming kunt u aldus snel de woon- of slaapkamer verwarmen en uiteraard kunt u er een thermostaat bij bestellen. Wist u dat er thermostaten zijn waar u een app voor kunt downloaden zodat u op uw tablet en smartphone de temperatuur in uw eigen huis kunt regelen? Op Facebook en YouTube leggen we u graag nog wat meer uit over de infrarood verwarming dus neem ook eens een kijkje op onze sociale media. Vanaf nu hoeft u niet langer op gas te koken en ook de centrale verwarming kan grotendeels uit. Dat betekent dat u geen of nauwelijks nog aardgas nodig hebt. Kies daarnaast voor een duurzame energiebron zoals zonnepanelen of een andere vorm van groene stroom waar u de infrarood verwarming op kunt aansluiten voor een optimaal duurzaam verbruik van kostbare energie. Bij het uitzoeken van het juiste merk komt nog heel wat kijken. In onze webwinkel kunt u daarom eenvoudig uw zoekgebied verkleinen. Hebt u een keuze kunnen maken?

  • Vul dan uw contact- en adresgegevens in,
  • En betaal via iDEAL, PayPal of creditcard,
  • De panelen worden snel bij u bezorgd.

We leveren aan particulieren maar ook aan kantoren

Want onze infrarood verwarming zijn niet alleen een goede uitkomst in woningen, ook bieden we speciale infrarood stralers aan met een langer bereik. Deze stralers zijn uitermate geschikt voor het verwarmen van hoge plafonds zoals in magazijnen, loodsen maar ook grotere kantoorruimtes. Het biedt u een eenvoudige en goedkope manier om grotere oppervlaktes te verwarmen zodat een centrale verwarming of vloerverwarming overbodig wordt gemaakt. Benieuwd wat we voor bedrijven precies kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. We komen graag bij uw bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Vervolgens stellen we snel een offerte op. Gaat u daar akkoord mee? Dan leveren we de infrarood verwarming binnen enkele dagen. Tel uit uw winst want het is de perfecte manier om energiebesparend uw medewerkers te verwarmen.


Comments are closed.