Forumplein

Industriele keukens zijn helemaal van nu

Home  >>  Woning en Tuin  >>  Industriele keukens zijn helemaal van nu

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning of wil je de keuken van je huidige woning vernieuwen? Dan moet je weten dat industriele keukens op dit moment heel erg in de mode zijn. Dit zijn keukens met een hele moderne uitstraling, en als het even kan rvs of metalen elementen voor die stoere uitstraling. Bij Van Ginkel Keukens weten ze je precies te vertellen hoe je de look van industriele keukens krijgt. Ze verkopen daar een super breed aanbod keukens, die je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. In hun ruime showroom hebben ze super veel showmodellen staan, en kun je zowel voor een keuken kiezen die ze daar hebben, als voor een combinatie aan andere elementen. Ze hebben immers ook allerlei verschillende bladen die je kunt combineren met elk type kastje dat je maar wilt. Industriele keukens zijn doorgaans erg strak en hebben weinig poespas, daarom ogen ze ook zo tijdloos. Het is een stijl die al jaren erg populair is, en niet voor niets. Industriele meubels en inrichtingen zijn namelijk nooit echt uit de mode geweest. Door hun tijdloze en neutrale karakter zijn ze ook na jaren nog steeds even mooi, en dus kiezen mensen vaak een exemplaar uit het aanbod industriele keukens. Deze blijft immers jaren mooi.

Een keuken op maat laten maken

Wil jij wat anders dan anders of heb je een heel specifiek formaat keuken in gedachten? Dan kun je bij Van Ginkel Keukens natuurlijk een keuken op maat laten maken. Bij hen kun je namelijk kiezen uit hun volledige assortiment keukens, maar dan in het exacte formaat dat jij wenst. De stijlen die ze verkopen zijn onder andere:

  • Industriele keukens
  • Super minimalistische keukens
  • Landelijke keukens met veel natuurlijke materialen

Welke stijl keuken je ook zoekt, in hun showroom vind je deze gegarandeerd. En als de exacte keuken die je in gedachte had niet in hun showroom staat dan kun je hem uiteraard ook zelf samenstellen aan de hand van alle samples die ze hebben liggen. Je kiest dan gewoon het kastje dat je mooi vindt, in combinatie met een blad naar keuze. Zelfs de greepjes, de kraan en het type afzuigkap kun je helemaal zelf uitkiezen uit het enorme aanbod industriele keukens dat ze hebben. Zodat jouw nieuwe keuken er precies uitziet zoals je in gedachten had.

Wat maakt een keuken industrieel?

Bij Van Ginkel Keukens weten ze je precies te vertellen wat er wordt verstaan onder de term industriele keukens. Dit type keukens is over het algemeen vrij strak, maar er worden wel stoere elementen gebruikt en het liefst met een wat rauwe randje. Onbewerkt hout voor de keukenkastjes bijvoorbeeld, of hele stoere, metalen greepjes. Het is over het algemeen een stijl die het altijd goed doet, ongeacht de trends die op dat moment gelden. Het is namelijk een vrij neutrale stijl, die gemakkelijk te combineren is met elke stijl interieur dan ook. Je kunt industriele keukens zowel heel romantisch stylen als super modern en met veel artistieke items. Het is dus maar net wat je zelf het mooiste vindt en van wat voor accessoires je houdt, maar met een industriele keuken kun je echt alle kanten op. 


Comments are closed.