Forumplein

In deze shop koop je de leukste katten accessoires

Home  >>  Dieren en Toebehoren  >>  In deze shop koop je de leukste katten accessoires

Heb je een kat en vind je het lastig om hippe katten accessoires te vinden? Dan heb je zeker de webshop The Pet Empire nog niet ontdekt! Daar verkopen ze namelijk super toffe accessoires voor verschillende huisdieren, waaronder katten. De gedachte achter deze webshop is dat het niet nodig is om de standaard, meestal erg lelijke accessoires uit dierenwinkels te gebruiken. Deze zijn weliswaar goedkoop, maar ook erg lelijk en doen niets goeds voor je interieur. Ze vonden dat er te weinig echt hippe katten accessoires te krijgen waren, en daarom zijn ze deze webshop gestart. Je vindt er super veel spullen voor katten, waaronder zowel dingen die je kat echt nodig heeft als luxe accessoires. Je kunt er onder andere de volgende items in allerlei uitvoeringen bestellen:

  • Een krabpaal
  • Kussens en schuilplekjes voor katten
  • bakjes voor voer en water
  • Krabmeubels (dit is iets anders dan een krabpaal)
  • Allerlei verschillende speeltjes voor katten
  • Tassen en mandjes om je kat in mee te nemen

Zoals je ziet hebben ze hier een super groot assortiment katten accessoires. Het belangrijkste is dat ze er streng selecteren op stijl en vormgeving. Ze vinden het namelijk onzin dat al deze katten producten zo lelijk moeten zijn, en vinden dat ze best mooi vormgegeven mogen zijn. Je betaalt daar weliswaar wat meer voor, maar dan is het ook echt een trendy toevoeging aan je interieur en heeft je kat alleen het allerbeste. 

Katten accessoires, maar dan trendy

Stoor jij je ook zo aan die super lelijke kattenbak die in de keuken of woonkamer staat? Heel erg begrijpelijk, maar ook super zonde. Je kunt namelijk via The Pet Empire ook een super hip exemplaar kopen waar je je lang niet zo aan stoort. Daar hebben ze diverse kattenbakken in het assortiment die je bijna designobjecten zou kunnen noemen omdat ze er zó mooi uitzien. Ook alle andere katten accessoires uit hun webshop zijn gewoon te mooi om te verstoppen. De prachtig vormgegeven krabpalen, relaxmandjes en zelfs voederbakken zijn een lust voor het oog. Dus als jij een kat hebt, maar ook een super hip designinterieur dan kun je in deze webshop trendy katten accessoires kopen.

Webshop voor katten- en hondenaccessoires

Ben je niet zo’n fan van katten maar heb je wel een hond? Dan heb je geluk. Naast de meest hippe katten accessoires verkopen ze in deze webshop namelijk ook alles voor jouw trouwe viervoeter, oftewel voor je hond. Ze hebben er hele hippe, leren halsbanden, voederbakken en natuurlijk de mooiste en meest stijlvolle hondenmanden. In zo’n mand van The Pet Empire kan je hond gezellig in de buurt van de bank liggen, want deze manden zijn zó mooi dat ze gezien mogen worden. Je hoeft ze dus niet langer te verstoppen in een hoekje van je huis, waar je hond in zijn eentje moet liggen, maar kunt hem gezellig in de woonkamer zetten. Misschien zelfs tegen de bank aan. En net als bij de katten accessoires geldt dat de honden accessoires worden geselecteerd op zowel vormgeving als functionaliteit. Alles is van super goede kwaliteit en gaat dus lang mee, zelfs als je hond een echte wildebras is. 


Comments are closed.