Forumplein

Hulp bij VvE beheer begint vandaag

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Hulp bij VvE beheer begint vandaag

Hulp bij VvE beheer begint vandaagBij het beheer van onroerend goed is het goed als u meer te weten komt over het technisch beheer. Het is voor u als eigenaar namelijk van groot belang dat het gebouw in goede staat is en blijft. Met het VvE beheer van TTP Plus zorgt u er voor dat de waarde van uw vastgoed niet daalt. Bij het VvE beheer wordt namelijk zorg bijgedragen aan het onderhoud van het gebouw en de openbare ruimtes. Daarnaast geeft het ook meer zekerheid over de goede uitstraling. Waarschijnlijk beschikt niet iedere VvE over de kennis en ervaring om weloverwogen keuzes te maken op technisch gebied. Daarom is VvE beheer een geschikte uitkomst. Met VvE beheer helpen wij met name met groot onderhoud. Ook kunt u op ons rekenen bij het behandelen van onderhoud- en storingsmeldingen, zowel binnen als buiten kantoortijden.

U bepaalt wat u uitbesteedt bij VvE beheer

Bij VvE beheer stellen wij een meerjarenonderhoudsplan op, dat we tevens voor u beheren. Maar u laat nog meer aan ons over als u kiest voor ons VvE beheer:

  • De technische inspectie, die wij eens per jaar uitvoeren zodat u nooit voor grote verrassingen komt te staan.
  • De bijbehorende correspondentie over bijvoorbeeld technische aangelegenheden.
  • Wij leggen een digitaal onderhoudsdossier aan, waarin de uitgevoerde werkzaamheden netjes staan vermeld.
  • Wij verzamelen en beheren de gegevens, waaronder de bouw- en installatietekeningen van het gebouw.

Als u kiest voor ons VvE beheer beslist u zelf wat u uitbesteedt. Zo kunt u het gehele beheer aanpassen aan uw behoeften en maakt u de keuze welke ondersteuning u nodig heeft. Naast technische expertise beschikken wij ook over kennis van verduurzaming en energiebesparing. Wij gaan bij elk proces aan de slag met een beginopname. Hierin leggen wij de staat van onderhoud van uw gebouw vast en nemen de technische installaties op. Wij hebben ervaring in elke branche. Zo zijn wij actief bij grote appartementencomplexen in grote steden, maar ook winkelcentra en sportaccommodaties. Daarnaast verzorgen wij nog meer diensten in het teken van technische ondersteunen. Raadpleeg hiervoor ttbplus.nl en ontdek wat wij voor u als VvE kunnen betekenen. Neem ook een kijkje bij onze projecten. Zo heeft u een goed beeld van onze werkzaamheden in de praktijk en kunt u een goede vergelijking maken met uw eigen onderneming.

Bij ons gaat klantgerichtheid boven alles

TTP Plus is uw adviseur als het gaat om het beheren van technische installaties die regelmatig met aandacht bekeken moeten worden. Wij zijn in staat het binnenklimaat en het comfort te verbeteren. Dit is essentieel voor goede werkprestaties en zal het ziekteverzuim verlagen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de levensduur van technische installaties te verhogen, waardoor het aantal storingen en de energiekosten zullen afnemen. Bij ons staat klantgerichtheid in hoog vaandel. Daarom gaan wij regelmatig met u in gesprek om alle technische installaties met de grootst mogelijke zorg in ons beheer te kunnen laten. Doordat wij klantgericht te werk willen gaan zijn wij ook transparant over onze diensten. In ieder gesprek kunnen wij u uitvoerig vertellen wat alle werkzaamheden zullen kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Kijk voor ons scala aan werkzaamheden op onze website. Heeft u nog vragen of behoefte aan advies? U bent altijd welkom op ons kantoor in Woerden. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u terug op onze website. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u bij te staan met advies.


Comments are closed.