Forumplein

Hockeysokken in alle soorten en maten

Home  >>  Mode en Kleding  >>  Hockeysokken in alle soorten en maten

Het dragen van sokken tijdens hockey is verplicht. En dat is ook niet zo vreemd want u draagt onder uw hockeysokken beschermend materiaal. Een bal die tegen uw schenen aankomt, kan erg pijnlijk zijn maar een hockeystick tegen uw schenen en enkels doet nog veel meer pijn zonder goede protectie. Om de beschermers op hun plek te houden draagt u tijdens trainingen en wedstrijden natuurlijk hockeysokken. Als u in een lagere klasse speelt of als u voor uw kinderen hockeysokken wilt kopen dan maakt het niet erg veel uit wat het dessin en ontwerp is van deze sokken. Zolang ze maar lang zijn en net onder of over de knieën getrokken kunnen worden. Dat laatste hangt maar net af van de voorkeuren van de hockeyspeler. Een professioneel team koopt natuurlijk in groten getale teamkleding in, de hockeysokken maar ook de rokjes, sportbroeken en shirts moeten uniform zijn en hetzelfde drukwerk bevatten met uitzondering van rugnummers en eventueel de spelersnamen. Afijn, of u nu vanuit een sportclub of als particulier op zoek bent naar hockeysokken, bij ons bent u te allen tijde aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op colormesocks.nl en begin met het uitzoeken van een leuk design voor uw kleine dochter of voor het eerste tem van een gerenommeerde hockeyvereniging. We hebben kwaliteit vanzelfsprekend hoog in het vaandel staan dus er is voor ieder wat wils te vinden.

Hockeysokken online bestellen? Het is zeer eenvoudig

Misschien gaat uw team binnenkort meedoen aan een hockeytoernooi en wilt u origineel voor de dag komen om te vieren dat het hockeyseizoen goed is afgesloten met een hoge notering in de divisie. Misschien bent u wel kampioen geworden met uw team en is dat de reden dat u vrolijke sokken zoekt om op de dag van het toernooi te dragen. Maar het kan net zo goed het geval zijn dat uw zoontje of dochter net is begonnen met deze buitensport en dat u daarom gloednieuwe hockeysokken voor zijn of haar eerste wedstrijd wilt kopen. Hebt u trouwens al bij onze andere artikelen gekeken? Weliswaar verkopen we hoofdzakelijk sokken zoals voetbalsokken en hockeysokken, we verkopen tevens:

  • Omslagdoeken, sjaals en riemen,
  • Veters voor uw voetbalschoenen en kunstgrasschoenen zoals ze bij hockey gedragen worden,
  • Maar ook bretels en stropdassen voor mannen en kinderen.

U kunt de hockeysokken direct bestellen door uw naam en adres in te vullen. Vergeet niet om ook uw contactgegevens in te vullen zodat we een bestelbevestiging naar uw e-mailadres kunnen verzenden. U hoeft ten slotte enkel nog te betalen en dat kan geheel digitaal door gebruik te maken van bijvoorbeeld PayPal, iDEAL of uw credit card.

Als u vandaag bestelt hebt u de sokken al binnen een werkdag thuisbezorgd

Al onze hockeysokken zijn met zorg uitgezocht op basis van diverse punten. Zo vinden we het belangrijk dat er een goede rek in zit. Tevens heeft het een prettige pasvorm die zich aanpast aan uw voeten. Ook slijten de hockeysokken niet snel en zullen ze na de 50e wasbeurt er nog steeds uitzien als nieuw. Het oog wil ook wat en daarom verkopen we zeer opvallende dessins in zowel monochrome kleuren als in een bonte verzameling van kleuren en afbeeldingen. Wilt u graag wat meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de afbeeldingen op Pinterest en Facebook. Mocht u verder nog vragen hebben dan staat onze klantenservice voor u klaar. Voor diverse sporten zult u bij ons de ideale sok kunnen vinden. Of u nu dol bent op voetbal, tennis, op rugby of op hockey, bij ons zult u ongetwijfeld slagen!


Comments are closed.