Forumplein

Hier kun je online feestartikelen bestellen

Home  >>  Creatief en Decoratief  >>  Hier kun je online feestartikelen bestellen

Er zijn maar weinig webshops die zo’n groot assortiment feestartikelen verkopen als die van slingershop.nl. Daar begonnen ze ooit met een passie voor leuke en originele slingers, maar intussen verkopen ze super veel andere, toffe partydecoratie waarmee je een feestje tot in de puntjes kunt stylen. Ze hebben er heel veel basic decoratie die je voor elk soort feestje kunt gebruiken, maar ook hele specifieke decoratie voor bepaalde themafeestjes, zoals:

  • Een babyshower
  • Een vrijgezellenfeestje
  • Een verjaardag
  • Valentijnsdag

Daarnaast verkopen ze ook leuke styling-artikelen voor grotere feestdagen zoals kerstmis, pasen en koningsdag. Deze feestartikelen kun je gemakkelijk in hun webshop vinden, want deze is heel overzichtelijk opgebouwd, met een uitgebreid scala aan feestelijke categorieën. Alle bestellingen worden gratis verzonden bij een waarde hoger dan €40, en daar zit je natuurlijk heel snel aan met zoveel leuke partydecoratie. Wat voor feestje je ook aan het organiseren bent, in deze shop vindt je de perfecte ballonnen, slingers en andere decoratie om de ruimte super feestelijk aan te kleden. En al deze feestartikelen worden geselecteerd op basis van goede kwaliteit en de laatste trends op het gebied van partydecoratie.

Tekstslinger op maat laten maken

In de webshop van slingershop kun je zowel kant en klare slingers bestellen als een heuse tekstslinger op maat. Deze slinger op maat kun je helemaal zelf samenstellen, waarbij je de keuze hebt uit alle letters en cijfers, en daarnaast feestelijke vormpjes zoals ballonnen, sterren en vlinders. Deze slinger is echt ideaal om een geboorte mee aan te kondigen. Maak hem bijvoorbeeld met de naam van je kindje en zet er de datum bij, en hang deze voor het raam. Dat is weer eens wat anders dan een naambord in de tuin. Zo’n naamslinger op maat is helemaal niet duur en wordt bovendien heel snel geleverd. Je kunt dus heel snel na de geboorte deze slinger al voor het raam hebben hangen. En als je er gelijk allerlei andere feestartikelen besteld in jouw lievelingskleuren profiteer je van de gratis verzending, en kun je bovendien de woonkamer helemaal feestelijk inrichten voor de opkomende babyshower voor jullie kleintje. 

De nieuwste trends op het gebied van feestartikelen

Bij slingershop houden ze de laatste trends op het gebied van partydecoratie nauwgezet in de gaten, en dat zie je aan hun assortiment. Ze verkopen zowel hele basic feestartikelen als trendy producten die net van instagram geplukt lijken te zijn. Denk maar eens aan papieren waaiers, honeycombs en lampionnen. Dit zijn relatief goedkope opties om te gebruiken als decoratie voor een feestje, en daarna kun je ze gebruiken als stylingprop in je woonkamer, slaapkamer of zelfs op de babykamer. Een andere trend op het gebied van feestartikelen is absoluut de piñata. Dit speelse bouwwerkje van papier maché vindt zijn oorsprong in Mexico, en is bedoeld voor kinderen. Hij wordt gevuld met snoep en cadeautjes, en kinderen moeten hem vervolgens kapot slaan met een stok, terwijl ze een blinddoek dragen. Dit levert natuurlijk hilarische taferelen en super leuke foto’s op. Op zoek naar een originele piñata? Kijk dan snel in deze webshop, want daar verkopen ze er diversen!


Comments are closed.