Forumplein

Gripzakjes als verpakking

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Gripzakjes als verpakking

Knutsel jij veel met kleine onderdelen of heb je een winkel waarin je veel kleine artikelen verkoopt? Dan kunnen gripzakjes goed van pas komen. Deze zijn gemaakt van een stevig soort plastic, waardoor ze niet snel kapot zullen gaan. Ieder zakje is voorzien van een stripsluiting, wat betekent dat ze heel gemakkelijk keer op keer open en dicht te maken zijn. Veel van deze verpakkingen beschikken bovendien over een klein ophanggaatje boven de sluiting, waardoor je ze gemakkelijk op kunt hangen aan een haakje. Door de stripsluiting zijn gripzakjes heel geschikt voor het droog en luchtdicht verpakken van zaken. Als je wat kruiden op wilt bergen kan dit dus heel goed hierin, maar eigenlijk zijn ze voor heel veel artikelen zeer geschikt. Losse schroefjes en moertjes bijvoorbeeld, maar ook ansichtkaarten kun je er heel goed in verpakken. Voor ondernemers zijn ze heel handig omdat je artikelen er goed in kunt verpakken, terwijl het voor klanten toch nog steeds goed te zien is wat er in het zakje zit. En wil iemand voor aanschaf het product even vasthouden, dan kun je eenvoudig de sluiting openen en weer sluiten. Gripzakjes zijn dus erg handig in gebruik en op heel veel verschillende manieren toe te passen.

Verschillende varianten gripzakjes

Niet alleen kun je met gripzakjes hoe dan ook al heel veel verschillende kanten op, de mogelijkheden worden nog groter door de verschillende varianten die hiervan verkrijgbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • standaardzakjes in 50 micron
  • standaardzakjes in 90 micron
  • exemplaren met een schrijfvlak
  • kangoeroezakjes
  • gripzakken met een eurosleuf

Wat is nu het verschil tussen deze verschillende exemplaren? Bij de standaardzakjes is het zo dat 50 micron de standaardkwaliteit is die geboden wordt, 90 micron is een extra sterke kwaliteit. Deze laatste is heel geschikt als je er scherpere of zwaardere producten in wilt doen, het plastic is sterker en zal daardoor niet snel kapot gaan. Gripzakjes met een schrijfvlak kunnen erg handig zijn als jij graag erop wilt kunnen zetten wat je er in verpakt hebt. Dat kan voor jezelf handig zijn, maar ook voor klanten. Kangoeroezakjes hebben een soort van buidel aan de buitenkant, waar je bijvoorbeeld een notitiepapiertje in kunt stoppen. En de variant met een eurosleuf heeft geen rond ophanggaatje, maar juist een bredere, een gat waar een euro plat doorheen zou passen. Deze variant gripzakjes zijn geschikt voor het ophangen aan platte dragers, in plaats van aan ronde stangetjes of haakjes.

Veel opties bij Uniek Verpakkingen

Waar kun jij nu het beste terecht als jij op zoek bent naar gripzakjes? Als je een grotere hoeveelheid hiervan nodig hebt, dan zit je bij Uniek Verpakkingen helemaal goed. Zij zijn een echte specialist in verpakkingsmaterialen en zij kunnen jou dan ook veel verschillende varianten zakjes leveren. Niet alleen gripzakjes hebben zij jou te bieden, maar ook heel veel andere soorten zakken en toebehoren. Voor de inrichting van jouw winkel en het verpakken van jouw producten zijn zij dus echt een goede keus. Dit niet alleen vanwege de grote keus die zij jou kunnen bieden, maar ook vanwege het feit dat zij een uitstekende kwaliteit leveren tegen zeer scherpe prijzen. Zo weet je zeker dat jouw artikelen goed verpakt zijn, zonder dat dit jou echt heel veel geld zal kosten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan eens rond op hun website. En kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met hen op, de kans is groot dat zij het alsnog kunnen leveren! Uniek Verpakkingen is het juiste adres voor de aanschaf van gripzakjes en andere verpakkingsmaterialen!


Comments are closed.