Forumplein

Glasbewassing

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Glasbewassing

Heb jij ramen op een hoogte waar je zelf niet gemakkelijk bij kunt? Dan is glasbewassing een uitkomst voor jou! Iedereen kent waarschijnlijk wel de mogelijkheid van het inhuren van een glazenwasser. Dit is echt ideaal voor wie een raam heeft op een bovenverdieping. Natuurlijk kun je hier in sommige gevallen zelf ook wel bij komen met een ladder, maar dat is toch best wel weer gedoe. Bovendien, wie vindt dit nu echt een leuke huishoudelijke klus? Voor veel mensen is het iets waar ze best tegenop zien, helemaal omdat ze nooit een mooi streeploos resultaat krijgen. Als je iemand inschakelt voor de glasbewassing, dan zit je niet meer met het probleem van zelf op grote hoogte moeten werken en moeten hannesen met ladders. Ook weet je dan zeker dat je een blinkend schoon en streeploos resultaat mag verwachten. Bovendien zijn er ook gewoon plekken waar je zelf helemaal niet bij kunt komen. Bijvoorbeeld omdat jij een appartement in een flat hebt of omdat jouw kantoor in een kantoorgebouw met vele verdiepingen gevestigd is. Vanaf de tweede verdieping en hoger is het gewoon onmogelijk om zelf bij het raam te komen, zelfs als je over een goede ladder beschikt. Professionals op het gebied van glasbewassing inschakelen is dan ook de beste oplossing!

Glasbewassing of ramen wassen?

We hebben het hierboven nu steeds gehad over glasbewassing en misschien heb je iedere keer gedacht: wat een vreemd woord, we noemen het toch gewoon ramen wassen? Maar dit zijn toch echt twee verschillende dingen. We leggen daar hier graag meer over uit. Bij het wassen van ruiten, dan gaat het om iets dat gebeurt met de hand. De glazenwasser zal dan de ladder opgaan of in een hoogwerker omhoog gaan en met een sopje aan de slag gaan. Hij zal met de hand de ruiten afnemen en drogen. Bij glasbewassing echter wordt er gewoon vanaf de grond gewerkt met een speciaal systeem van een uitschuifbare steel met daaraan een borstel. Door dit systeem wordt osmosewater gepompt. Dit is een speciaal water waar geen kalk en mineralen in zitten. Het grote voordeel van het gebruik van deze watersoort, is dat het niet aan het glas blijft zitten en je dus geen vlekken en strepen krijgt. Hierdoor hoeft de glazenwasser dus niet met een doek na te drogen om voor een vlekkeloos resultaat te zorgen en dat maakt dat glasbewassing dus veel efficiënter is.

Diverse voordelen

De voordelen van glasbewassing zijn duidelijk:

  • er hoeft geen ladder, hoogwerker of andere constructie gebruikt te worden
  • het resultaat is altijd streeploos en vlekkeloos
  • de kosten liggen lager
  • glazenwasser Amsterdam

Hoe kan het nu dat deze manier van werken lagere kosten met zich meebrengt? Dat heeft in de eerste plaats te maken met het feit dat er niemand de lucht in hoeft te gaan. Er hoeft dus geen straat of stoep afgezet te worden voor de apparatuur. Ook kan er zo veel sneller van raam naar raam gewerkt worden. Bovendien is er geen risico op het ontstaan van beschadigingen als gevolg van het gebruik van een ladder of hoogwerker. Met andere woorden, glasbewassing gaat sneller en het gaat met minder risico’s gepaard. Dat maakt dit dus echt tot een uitstekende keus voor jouw ramen en ook voor jouw portemonnee! Wil jij een glazenwasser inschakelen die dit voor jouw huis of kantoor kan verzorgen en bevind jij je in de regio Amsterdam, dan is Glazenwasser Amsterdam een uitstekende keus! Op GlazenwasserAmsterdam.com kun je lezen waar zij allemaal werken en hoe jij hen kunt benaderen om bij jou de glasbewassing uit te gaan voeren.


Comments are closed.