Forumplein

Gaat u vandaag nog een bruidstaart bestellen

Home  >>  Nieuws  >>  Gaat u vandaag nog een bruidstaart bestellen

janbanket - bruidstaart bestellenWilt u graag een bruidstaart bestellen? Dan staat het als een paal boven water dat u binnenkort gaat trouwen. Een bruidstaart bestellen is zeer eenvoudig als u dit via janbanket.nl gaat doen. Wij van Jan banket uit Veenendaal weten als geen ander hoe belangrijk een persoonlijke taart op de bruiloft kan zijn. Het aansnijden van een dergelijke taart is voor veel bruidsparen een hoogtepunt. Meestal gebeurt het tijdens de receptie aan het einde van een prachtige dag. Na het dineren is het immers tijd voor koffie en taart. Wilt u een bruidstaart bestellen bij Jan Banket? Dan kunt u op onze website veel informatie vinden over de diverse taarten die we voor u kunnen bakken. Ter inspiratie kunt u in onze portfolio kijken en ook ziet u allerlei leuke voorbeelden op Facebook. Maar waarschijnlijk hebt u zelf een idee in uw achterhoofd. Misschien wilt u een bruidstaart bestellen in een bijzondere smaak of van meerdere verdiepingen zoals bij een Amerikaanse taart. Wij vinden het een geweldige uitdaging om uw taart geheel naar uw wensen te maken. Voordat we gaan bakken is daarom een goed gesprek nodig. Dat gesprek kunt u op allerlei manieren met ons voeren. U kunt ons bellen, uitgebreid mailen of langskomen in onze banketbakkerij in Veenendaal.

Een bruidstaart bestellen is zeer eenvoudig

Een bruidstaart bestellen kan dus digitaal. Ook al werken wij voornamelijk in Veenendaal in een straal van ongeveer 50 kilometer, dat betekent nog niet dat we niet ook u kunnen voorzien van een overheerlijke taart. Wilt u een bruidstaart bestellen bij Jan Banket maar woont u in België, Maastricht, Den Helder of Delfzijl? Geen afstand binnen deze twee landen is voor ons te ver. Wel kan het zo zijn dat de verzendkosten iets hoger zijn. Maar hoe dan ook, we bezorgen uw taart op tijd zodat er de hele dag reikhalzend naar de taart kan worden gekeken. Weet u al wat u op de taart gaat zetten? Bijvoorbeeld poppetjes van het echtpaar, de trouwdatum of jullie namen? Of hebben jullie een bijzondere leuze die jullie met de wereld willen delen? Vergeet dit niet aan ons door te geven. Een bruidstaart bestellen doet u in de volgende simpele stappen:

  • Doe inspiratie op door onze site te bekijken. Bespreek met elkaar wat u graag voor taart wilt hebben.
  • Neem dan contact met ons op en geef uw wensen door.
  • Kom eventueel op afspraak bij ons langs. U kunt verschillende schetsen met elkaar vergelijken en vele lekkere stukjes taart proeven.
  • En dan maakt u de bestelling gereed door het bedrag te betalen en bezorgen we uw prachtige taart op de afgesproken dag.

Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een offerte aan

Via diverse sociale media houden we u op de hoogte wat de ontwikkelingen zijn binnen ons bedrijf. Nieuwe vormen, nieuwe designs of nieuwe baktechnieken vindt u via Facebook, Twitter en Pinterest. Schroom niet langer maar volg ons. Ook al wilt u niet een bruidstaart bestellen maar leren bakken, onze site en sociale media zijn hopelijk een bron van inspiratie. Wilt u helemaal niet een bruidstaart bestellen? Maar een geheel ander type taart? Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een verjaardagstaart. Dat zal een prachtige verrassing voor de jarige zijn. Kinderen vinden het bijvoorbeeld geweldig om een taart te krijgen in de vorm van hun favoriete superheld. Ook als er een kleine geboren wordt is het normaal dat u een geboortetaart koopt. Kies ook dan voor Jan Banket want we maken een geboortetaart net zo graag op maat als een bruidstaart.


Comments are closed.