Forumplein

ETA aanvragen Canada via Eta-aanvragen.nl

Home  >>  Auto's en Motoren  >>  ETA aanvragen Canada via Eta-aanvragen.nl

eta-aanvragen - eta aanvragen canadaEen ETA aanvragen voor Canada? Dan is het allereerst belangrijk om te weten wat dit eigenlijk precies inhoudt. Waar kunt u het voor gebruiken en waar heeft u het eigenlijk voor nodig? Komt u zonder deze reistoestemming het land niet in? Deze vragen worden beantwoord op de site Eta-aanvragen.nl. Hier staat heldere informatie en vindt u alles wat u moet weten. Selecteer één van de volgende categorieën:

  • ETA aanvragen
  • ETA kosten
  • ETA geldigheid

Deze en andere categorieën, daarvoor bezoekt u de website. Reistoestemming m.b.t. de ETA aanvragen voor Canada is via deze site binnen 5 minuten gepiept. Selecteer uw aankomstdatum en start gelijk met de aanvraag.

ETA aanvragen Canada bij elektronisch paspoort

Vroeger had ik een ontzettend lieve oudtante. Ze was al behoorlijk op leeftijd toen ik ter wereld kwam. Ze was niet heel vaak in ons land. Als ze dan eens ons land aandeed, dan was het ook een feestje waard. Ze woonde in Canada, waar nog steeds een deel van mijn familie woont. Helaas ben ik er nog nooit geweest, maar zou ik er graag eens heen willen om iedereen te ontmoeten. Behalve dat, zou ik de natuur graag willen zien. Met name de uitgestrektheid van het landschap willen ervaren. Het moet bijzonder zijn om dit land te kunnen bezoeken. Jammer genoeg ligt het niet echt naast de deur. Je moet er dus wat voor over hebben om er per vliegtuig te kunnen komen. Voorheen was het trouwens iets gemakkelijker om het land binnen te komen. Sinds een paar maanden moet u een reistoestemming via de ETA aanvragen om Canada binnen te kunnen komen wanneer u een elektronisch paspoort heeft. ETA staat voor Electronic Travel Authorization. Toestemming bij de ETA aanvragen voor Canada betekent dus eigenlijk dat u zonder toestemming het land niet in kunt komen. Staat u dus op het punt om een vakantie te vieren, familie te bezoeken of om zakelijke redenen Canada te bezoeken, dan is het een enorme domper wanneer u erachter komt dat toestemming bij ETA aanvragen voor Canada hetgeen is dat u niet hebt gedaan. Het is aan te raden om permissie bij ETA aanvragen om Canada binnen te kunnen komen op tijd te regelen. Met op tijd bedoelden we minstens 4 weken voordat u vertrekt. Zo heeft u ruim de tijd om dit te regelen. Het kan voorkomen dat uw verzoek afgewezen wordt, maar dan gebeurt alleen in bepaalde omstandigheden. Het land kan u bijvoorbeeld weigeren wanneer u in het verleden strafbare feiten heeft begaan. Gelukkig zijn er verder niet veel andere redenen te bedenken waarom permissie bij ETA aanvragen om Canada binnen te komen geweigerd zou kunnen worden. De kans is dus des te groter dat u direct autorisatie krijgt. Soms kan het gebeuren dat er een paar dagen overheen gaan.

Nog meer dat u weten moet

Het is zeker niet verstandig om het slechts een week van tevoren aan te vragen. Het is gelukkig niet zo dat u iedere keer dat u Canada wilt bezoeken een aanvraag moet doen. Dat zou u alleen maar veel werk opleveren en energie kosten. Wilt u toestemming bij de ETA aanvragen voor Canada, dan is het goed om te weten dat deze gelijk 5 jaar geldig is. U kunt dus zo vaak als u wilt met dezelfde ETA het land binnenkomen. Let er dan wel op dat de ETA verbonden is met uw paspoort. Hij kan namelijk nooit langer geldig zijn dan de geldigheidsduur van uw paspoort. Verloopt uw paspoort over een paar maanden, dan verloopt daarmee uw ETA dus ook.


Comments are closed.