Forumplein

Een zit sta bureau aanschaffen

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Een zit sta bureau aanschaffen

Je ziet het in steeds meer kantoren: een zit sta bureau. Het is een van de manieren om een kantoorbaan zo goed mogelijk voor je lichaam te laten zijn. De meeste mensen zijn er wel van op de hoogte dat het niet goed voor je is om urenlang te zitten. Zeker als je dit met een slechte houding doet. Dit gebeurt al snel als je de hele dag computerwerk aan het doen bent. Je schouders buigen zich naar voren en dit is slecht voor onder andere je rug. Het is dan ook niet gek dat veel mensen die op een kantoor werken last hebben van:

  • Nek
  • Schouders
  • Rug

Ook zijn er andere lichamelijke klachten die kunnen ontstaan door te lang in een slechte houding te zitten. Heb jij hier ook last van of wil je juist dat je dit kan voorkomen? Kies dan voor een zit sta bureau van de website Kantoormeubelen.PRO. Dit bureau is in hoogte verstelbaar waardoor je door de dag heen verschillende houdingen kunt aannemen. Moet je computerwerk doen en doe je dat het liefst zittend? Dan stel je het bureau makkelijk op de juiste hoogte in. Is het tijd om wat taken staand uit te voeren? Bijvoorbeeld een telefoongesprek met een klant? Dan verstek je het zit sta bureau op zeer gemakkelijke wijze.

Een handmatig of elektrisch zit sta bureau

Op de website van Kantoormeubelen.PRO verkopen ze twee soorten bureaus die je in hoogte kunt verstellen. De handmatige versie en de elektrische. De handmatige versie moet je dus zelf verstellen, het voordeel ervan wel is dat het een stuk goedkoper is dan de elektrische variant. Echter met de elektrische variant hoef je niet iedere keer het zit sta bureau handmatig te verstellen. Je kunt het eenvoudig met een druk op druk op verstellen. Dankzij de memory functie is het niet eens nodig om iedere keer in te stellen wat de hoogte is waar je het bureau op wilt hebben. Dit wordt allemaal voor je onthouden zodat je echt makkelijker dan ooit van houding en hoogte kunt veranderen. Heb jij er ook interesse in om een zit sta bureau op je kantoor te hebben? Dan is het nu makkelijker dan ooit om die op de bovenstaande website te bestellen. Je krijgt er gratis montage bij en wanneer je voor meer dan € 150,- aan artikelen bestelt, dan krijg je er gratis montage bij. Je hoeft je er dus geen zorgen over te maken dat je het zit sta bureau verkeerd in elkaar zet, want dat wordt helemaal voor je gegaan.

Een betere houding

Het is belangrijk om tijdens de lange uren die je op kantoor doorbrengt je bewust te blijven van hoe je houding ervoor staat. Je hebt er misschien nu nog geen last van, maar dat wil niet zeggen dat dit in de toekomst niet zal gaan gebeuren. Daarom is het belangrijk dat je hier nu al goed over nadenkt. Het is misschien een investering, maar het is het wel degelijk waard. Als baas kun je ook een hoop meer uit je werknemers halen. Het is namelijk in onderzoek bewezen dat mensen die aan een zit sta bureau werken een stuk productiever zijn. Als je dus merkt dat veel mensen op de werkvloer niet optimaal werken, dan kan dit nog wel eens te maken hebben met een slechte werkhouding. Kies er daarom voor om dit probleem direct aan te pakken en je personeel te voorzien van een zit sta bureau. Zij zullen je er zeker dankbaar voor zijn. Je kunt in ieder geval vragen wie hier interesse in heeft.


Comments are closed.