Forumplein

Een werkplaats zonder magazijn bak is niet verstandig

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Een werkplaats zonder magazijn bak is niet verstandig

logisticshop - Magazijn bakIdeaal voor de inrichting van uw werkplaats is de magazijn bak. Wij van logisticshop.nl leveren de magazijn bak in diverse varianten. Zo kunt u bij ons terecht als u een magazijn bak wilt gebruiken als kantelbak. In een kantelbak kunt u schroeven en spijkers bewaren. Het gaat hierbij om kleine objecten die u anders snel kwijtraakt. Ook voor hobbyisten zijn kantelbakken daarom erg handig. Munten, stukjes lego of ander speelgoed kunt u hierin bewaren. De ware doe-het-zelver wil vast en zeker ook wel een magazijn bak kopen. Of het nu gaat om een aantal stellingbakken of om grootvolume bakken, wij hebben het steevast op voorraad. De magazijn bak is altijd van kunststof gemaakt. Dat maakt dit soort bakken ook erg geschikt voor transport. Als u bijvoorbeeld zware artikelen moet vervoeren dan is een doos van karton niet zo handig. Dat geldt ook voor gevoelige handelswaar en gevaarlijke stoffen. Die moet u vaak rechtop verpakken en ondersteunen met folie, watten of piepschuim. Stop dit soort producten in een magazijn bak zoals een distributiebak of een ESD veiligheidsbak. Dan weet u absoluut zeker dat er geen ongelukken kunnen gebeuren tijdens het vervoer. Zo ziet u maar dat er vele redenen te bedenken zijn om een magazijn bak aan te schaffen. We hopen dat u in ieder geval al erg geïnteresseerd bent in ons assortiment.

Dankzij de magazijn bak houdt u de werkplaats schoon en overzichtelijk

Een magazijn bak komt waarschijnlijk als geroepen als u een leeg magazijn voor het eerst gaat indelen. Maakt u daarom een profiel aan op onze website. U kunt direct al uw stellingen en bakken bestellen maar de kans bestaat dat u iets vergeet. Misschien wilt u in de toekomst een extra product bestellen of hebt u nieuwe pallets nodig. Wij garanderen de laagste prijzen terwijl u er een topkwaliteit voor mag terugverwachten. Omdat u nu een profiel hebt kunt u vrijwel direct uw bestelling afronden. Uw gegevens zoals de bedrijfsnaam, het adres en uw contactgegevens blijven bewaard en u kunt zelfs een verlanglijstje maken. Maak het verschuldigde bedrag over door te betalen met uw creditcard, via iDEAL of via PayPal en u mag de magazijn bak of welk product u dan ook wenst morgen al thuisbezorgd verwachten. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen en kortingen binnen ons assortiment? Dan kunt u zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief. Die ontvangt u vervolgens eens in de maand en zo weet u als eerste wanneer er misschien een interessante magazijn bak te koop is voor op de werkplaats.

Als u vandaag bestelt dan hebt u onze producten morgen al in huis

Wat voor bak u dan ook wenst, we hebben het vast en zeker wel in huis. Zo hebben we onder andere de volgende bakken:

  • Bakken die u op een verrijdbare stelling kunt monteren zodat u overal in de werkplaats bij uw schroeven en gereedschap kunt komen.
  • Stapelbare bakken voor kleine kantoren of magazijnen.
  • Of bakken om vaat in te doen. Deze bakken zijn natuurlijk waterdoorlatend.
  • Maar ook transportbakken die u vervolgens kunt recyclen.

Het mag dan een kleine investering zijn, u hebt het al snel terugverdiend. Daarnaast zijn deze bakken goed voor het milieu, zeker in tegenstelling tot dozen want ze gaan veel langer mee. Sterker nog, veel van onze producten zijn slijtvast. Vergeet u trouwens niet om uw magazijn veilig te maken? Ook voor dergelijke maatregelen kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk aanrijdbeschermers, stijlbeschermers, kolombeschermers en hekwerken ter bescherming van uzelf en al uw goederen. Verder nog vragen? Stuur even een mail of bel ons op.


Comments are closed.