Forumplein

Een fotocadeau kunt u op diverse manieren verwerkelijken

Home  >>  Cadeau en Relatiegeschenken  >>  Een fotocadeau kunt u op diverse manieren verwerkelijken

Wilt u een fotocadeau maken? denkt u er bijvoorbeeld over na om een mok met een foto te voorzien, bijvoorbeeld van u en uw partner? Dan kunt u dat het beste bij ons bedrijf doen. we beschikken namelijk over diverse geschenken en daarnaast over diverse druktechnieken. U wilt immers zelf bepalen op welk product de foto komt te staan en ook in welk formaat en resolutie. Dat kunt u dus zelf allemaal aangeven via onze website. Want naast de mok bieden we namelijk de mogelijkheid om diverse cadeaus te voorzien van een afbeelding. Een fotocadeau kan immers op vele manieren en u zult hoogstwaarschijnlijk bij ons slagen. Kijk daarom niet alleen op onze website prachtigkado.nl maar voeg het direct toe aan uw favoriete websites. De kans is namelijk groot dat u in de toekomst weer eens bij ons terugkomt om een fotocadeau voor een vriend of familielid te maken. u hoeft van al deze artikelen overigens niet een fotocadeau te maken, u kunt ze ook gewoon zo los bestellen en weggeven. Wilt u sommige producten blanco kopen omdat ze zelf liever schildert? Dat is ook een uitstekend idee en daar willen we u graag bij helpen. Ook bedrijven kunnen hier hun relatiegeschenken en promotieartikelen in groten getale laten bedrukken en bestellen. Maar waar moet u zoal aan denken bij de term “fotocadeau”? Welke producten komen hier bijvoorbeeld voor in aanmerking naast mokken, koppen en andere drinkbekers?

Vind hier een passend fotocadeau voor het hele gezin

Qua fotocadeau zal het u qua aanbod aan niets ontbreken. Daarom hebben we de vele producten onderverdeeld in handige categorieën. U kunt bijvoorbeeld zoeken op een fotocadeau voor een verjaardag, voor Moederdag of voor een baby & kind. Op de landingspagina vindt u overigens onze meest populaire producten, vaak ook nog eens tegen scherpe kortingen verkrijgbaar. Wilt u juist zeer origineel uit de hoek komen? Dan kunt u beter eventjes doorzoeken, wellicht dat de ingebouwde zoekbalk u daar bij kan helpen.

  • Zo kunt u kussenslopen en ander textiel uitzoeken en door ons laten bedrukken,
  • Dat geldt ook voor muizenmatten en powerbanks,
  • Het is ook een goed idee om een fotocadeau te maken van knuffels zodat u een leuk presentje hebt voor de pasgeboren baby van uw beste vrienden.

Nadat u het artikel hebt uitgekozen, een profiel hebt aangemaakt of bent ingelogd kunt u de afbeelding uploaden. Ook kunt u natuurlijk tekst laten afdrukken zoals een inspirerende quote of een toepasselijk gezegde. Maar een “inside joke” is misschien nog wel leuker want daarmee maakt u het fotocadeau een stuk persoonlijker. Hoe dan ook, als de plaatsing aan uw wensen voldoet dan kunt u de bestelling afronden door uw gegevens in te vullen en te betalen. Hebt u daar trouwens nog vragen over? Of hebt u meer algemenere vragen over onze producten of het bedrijf? Dan staan we natuurlijk telefonisch en per mail voor u klaar. We doen overigens ons best om uw bestelling de volgende werkdag al te bezorgen, uiteraard houden we u daarover op te hoogte.

Kijk gerust eens tussen onze geschenken, ze zijn stuk voor stuk uniek!

Met een fotocadeau zult u hoge ogen opgooien want het is een uiterst origineel presentje voor jong en oud. Het is tevens een perfect relatiegeschenk om aan zakenpartners, uw eigen personeel en de bezoekers van een jaarbeurs te geven. Blijf trouwens op de hoogte van veranderingen in ons assortiment, de laatste aanbiedingen en nog veel meer door ons te volgen via de sociale media. U vindt ons onder andere op Facebook, Twitter en Instagram.


Comments are closed.