Forumplein

Een epoxy coating voor jouw bedrijf

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Een epoxy coating voor jouw bedrijf

decochip - epoxy coating

Steeds meer bedrijven moeten tegenwoordig aan strenge hygiëne regels voldoen. Het hebben van een goede vloer is dan onmisbaar. Maar welke vloer zal aan al deze strenge regels voldoen? En natuurlijk wil je als bedrijf het liefst hier niet teveel geld aan besteden en het moet makkelijk aan te brengen zijn zodat je hier niet teveel tijd aan verliest. Wij stellen je dan graag de epoxy coating voor! Deze vloer is ijzersterk en kan dus wel tegen een stootje. Daarnaast kun je dit niet alleen voor de vloer gebruiken, maar ook voor de wanden van het bedrijfspand. Je slaat daarmee dus twee vliegen in een klap. Een aantal voordelen voor je op een rijtje:

  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht

Daarnaast heeft de epoxy coating geen enkele moeite met extreem snelle en hoge belasting. Je kunt deze vloer dus aan heel erg veel blootstellen en je zult er geen enkel verschil in zien. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven zijn die voor deze optie gaan en dit in hun pand laten aanbrengen. En het is zeker niet het geval dat dit product alleen voor bedrijven gemaakt wordt die aan strenge hygiënische regels moeten voldoen. Ook een simpel kantoorpand kan hiervan gebruik maken en zelfs particulieren vinden dit een heerlijke vloer om in een huis aan te leggen!

Een goede onderlaag voor de epoxy coating

Net als met alle andere vloersoorten die er in Nederland verkrijgbaar zijn, is het natuurlijk nodig om eerst een goede fundering te leggen voor de epoxy coating. Zorg ervoor dat de onderlaag goed bewerkt is zodat de bovenste laag er zo goed mogelijk uit komt te zien. De coating is prachtig en naadloos en dat wil je natuurlijk niet verpesten met lelijke bobbels omdat de onderlaag niet netjes is afgewerkt. Ga voor het beste resultaat en maak eerst de onderlaag in orde! Heb je dat voor elkaar? Dan is het tijd voor de epoxy coating. Natuurlijk schaf je deze aan bij Decochip. Op deze website vind je een ruim assortiment op dit gebied. Want uiteraard vind je deze coating in verschillende kleuren. Je kunt het dus aanpassen aan jouw bedrijf! Leuk voor bijvoorbeeld scholen die de gangen verschillende kleurcodes geven om het voor de (nieuwe) leerlingen makkelijker te maken om de lokalen te vinden waar ze moeten zijn. Met de juiste epoxy coating is niet alleen de vloer beschermd tegen de vele mensen die erover heen zullen lopen (en de nodige tassen die er tegen aan gegooid worden), maar ook is het voor het personeel en de leerlingen makkelijker om hun weg te vinden!

Plaats je bestelling voor epoxy coating vandaag nog

Ga jij als bedrijf voor een epoxy coating op de vloer? Dan wil je hier goed voorbereid aan beginnen. Zoals we al eerder melden is het afwerken van de onderlaag van uiterst belang, maar het bestellen van de juiste hoeveelheden epoxy coating is natuurlijk ook zeer belangrijk. Uiteraard vind je hier op de website van Decochip meer informatie over, maar je kunt ook contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen je daar meer vertellen over wat voor voordelen de epoxy coating precies met zich meebrengt en ze kunnen natuurlijk voor je berekenen hoeveel jij nodig hebt om de volledige vloer ermee te bewerken. Onderneem dus vandaag nog actie. Laat uitrekenen hoeveel coating bij jou op de vloer gaat en plaats de bestelling! Geen zin of tijd om de telefoon op te pakken? Maak dan gebruik van de chatfunctie op de website of stuur een e-mail. Lees meer..


Comments are closed.