Forumplein

Een dekbed voor een peuterbed

Home  >>  Kinderen en Speelgoed  >>  Een dekbed voor een peuterbed

Samen met mijn vriendin heb ik twee zoontjes, eentje van 3 jaar en een van 5 jaar oud. Het zijn lieve jongens, maar ook erg ondeugend op hun tijd. De oudste gaat nu naar de basisschool en de jongste gaat nog naar de peuterschool. Ze hebben allebei veel vriendjes in de klas en doen het goed op school. De oudste is gek van voetbal en kan niet wachten tot hij kan beginnen met spelen. Hij speelt nu vaak buiten en mag over iets meer dan een jaar naar de lokale voetbalclub. De jongste is minder sportief, maar dat kan misschien nog komen. Hij is gek van piraten. Hij verkleedt zich graag als piraat en speelt hierin graag met zijn vriendjes. Niet ver van ons huis is een grote speeltuin, we hebben hier een abonnement voor, zodat de jongens hier altijd kunnen spelen. In de speeltuin staat een houten schip, het lijkt net op een piratenschip. Als we hier naar toe gaan, dan wil hij altijd in dit schip spelen. Een jaar geleden vertelde ik mijn zoons dat wij van piraten afstammen. Een van mijn ooms dacht dit jarenlang, omdat hij dit ergens in een stamboom had gezien. Uiteindelijk bleek dit niet waar, maar hij bleef het altijd volhouden. Ik vertelde dit ook aan mijn zoons en sindsdien is de jongste gek van piraten. Vorige week wilden wij voor hem een dekbed voor het peuterbed kopen. Hij slaapt het liefste nog in dit bed en zijn oude dekbed voor het peuterbed was stuk gegaan. Ik denk dat over ongeveer een jaar hij naar een groter bed gaat, maar dat hangt van hem af. We wilden hem niet laten slapen in een stuk dekbed voor zijn peuterbed, dus wilden we een nieuwe kopen.

Via PeuterDekbedSjop een dekbed voor peuterbed

We waren eerst bij een aantal winkels in de omgeving geweest, deze winkels hadden vaak veel dekbedden, maar weinig keuze voor kinderen. De dekbedden die we hier zagen, vonden we niet leuk. Online zochten we verder voor een dekbed voor een peuterbed en vonden verschillende webshops. Een van deze webshops was PeuterDekbedSjop. Op de website peuterdekbedsjop.nl zagen we dat ze een groot assortiment hadden speciaal voor kleine kinderen. We zagen verschillende dekbedden die leuk waren voor onze zoon en ook eentje met piraten op het dekbed. We wisten meteen dat hij dit dekbed geweldig zou vinden. Het dekbed was niet duur en precies de maat die wij zochten. We bestelden dit dekbed voor een peuterbed en zagen dat het de volgende dag al geleverd zou worden.

Erg blij met zijn dekbed

De volgende dag kwam, zoals op de website staat, de order binnen. Na het avondeten vertelden wij onze zoon dat wij een verrassing voor hem hadden. We pakten het pakketje en lieten hem het dekbed voor zijn peuterbed zien. Hij begon meteen te glunderen toen hij zag dat er piraten opstonden. Hij wilde het meteen uitproberen en vond het dekbed erg mooi. Die avond kon hij niet wachten om naar bed te gaan en hij wilde dat wij hem een piratenverhaaltje voorlazen. Hij vertelde dat hij erg blij was met zijn nieuwe dekbed. Mijn vriendin vonden het allebei erg leuk om te zien hoe hij kon genieten van het nieuwe dekbed. Wij vonden de website van Peuterdekbedsjop erg leuk

  • We vonden hier het ideale dekbed voor een peuterbed van onze zoon   
  • Ze hebben een groot assortiment met dekbedden speciaal voor kinderen
  • Het dekbed dat wij gekocht hadden was niet duur
  • De volgende dag kwam de order al binnen 

Comments are closed.