Forumplein

Een bewakingscamera ophangen bij mijn bedrijf

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Een bewakingscamera ophangen bij mijn bedrijf

Vorige maand was er ingebroken bij een bedrijf in de buurt en ik maakte mij zorgen, dat dit ook bij mijn bedrijf kon gebeuren. Vroeger maakte ik mij hier nooit druk om, daarom had ik geen beveiligingssysteem opgehangen. Ik heb veel dure producten in mijn magazijn staan en verschillende computers en ik wil niet dat dit gestolen wordt. Er zijn verschillende bedrijven in de buurt die een camera hebben hangen, maar ik wilde niet van deze bedrijven afhankelijk zijn. Ik besloot om op zoek te gaan naar een goede bewakingscamera en kon een heel systeem kopen bij directveilig.nl. Ik heb nu twee camera’s hangen die in hoge kwaliteit filmen en maak mij geen zorgen meer dat er ingebroken wordt. Toen ik vorige maand hoorde dat er bij een bedrijf in de buurt was ingebroken, begon ik mij zorgen te maken. Ik had mij nooit om de veiligheid druk gemaakt, omdat er veel verschillende bedrijven in de buurt zijn. Ik heb echter veel dure artikelen in mijn magazijn liggen en ik wil niet dat die gestolen worden. Ik heb geen verzekering afgesloten, omdat ik de laatste jaren dacht dat er weinig inbraken hadden plaatsgevonden, maar besloot om toch op zoek te gaan naar een bewakingscamera. Ik wilde graag een goed systeem aansluiten, waarmee mensen duidelijk te zien zijn en hoopte de beelden op mijn eigen telefoon te kunnen zien. Er zijn verschillende camera’s te koop, maar bij sommige is de beeldkwaliteit zo slecht, dat je een dader nauwelijks kunt herkennen. Ik wilde graag een bewakingscamera kopen met een goede beeldkwaliteit, zodat de politie actie kan ondernemen en de dader kan herkennen. Ik wilde de beelden graag op mijn telefoon kunnen bekijken, zodat ik snel kon handelen als er wat verdachts plaatsvond.

De bewakingscamera laten installeren

Online zocht ik naar bedrijven die goede camera’s verkochten en kwam al snel het bedrijf directveilig.nl tegen. Dit bedrijf verkoopt verschillende camerasystemen en de bewakingscamera maakt zeer scherpe opnames. Het systeem van dit bedrijf voldeed aan al mijn wensen, omdat de camera duidelijk zou filmen overdag, maar ook in de nacht. De beelden zijn live te bekijken op de telefoon, maar kunnen ook teruggekeken worden. Het is mogelijk om beelden op te slaan en daar te sturen naar de politie als dit nodig is. Ik vond de prijs voor het systeem erg goed en dit bedrijf kon de bewakingscamera en het systeem snel en gratis installeren.

Zeer heldere beelden

Een paar weken geleden werd de bewakingscamera geplaatst door de monteurs en ik kreeg een uitleg over het systeem. De camera maakt zeer heldere beelden, ook als het donker is en er weinig licht is. Het systeem is gemakkelijk in gebruik en ik vind het fijn dat ik live kan kijken naar de beelden. Ik voel mij weer veilig sinds ik het systeem heb laten installeren en maak mij geen zorgen meer. Ik ben erg blij met het beveiligingssysteem van directveilig.nl en raad dit bedrijf aan.

  • Zij verkopen verschillende soorten systemen
  • De beveiligingscamera filmt in hoge kwaliteit, ook in de nacht
  • Je kan live de beelden bekijken op je telefoon
  • Het systeem was voordelig te kopen en werd gratis geplaatst

Comments are closed.