Forumplein

Een betonvloer storten in ons nieuwe huis

Home  >>  Creatief en Decoratief  >>  Een betonvloer storten in ons nieuwe huis

Mijn vrouw en ik hebben vorig jaar een oude kerk gekocht en wilde deze kerk verbouwen tot onze nieuwe woning. De kerk stond al een tijd te koop en wij wilden graag een speciale woning. Wij maakten een plan voor de verbouwing en er moest veel gedaan worden voordat wij in de kerk konden gaan wonen. Mijn vrouw en ik hadden verschillende wensen en gelukkig bleek veel mogelijk. Wij wilden allebei graag een betonnen vloer en zochten naar een bedrijf dat de betonvloer storten kon, wij kwamen toen uit bij willemdesignvloeren.nl. Het resultaat is prachtig geworden en wij zijn erg blij met onze keuze. Mijn vrouw en ik waren al wat langer op zoek naar een nieuw huis om in te wonen, maar hadden veel moeite om iets speciaals te vinden. Wij konden een mooi bedrag uitgeven aan ons nieuwe huis, maar konden maar niets vinden dat ons overtuigde, daarom besloten wij om ook naar andere mogelijkheden te zoeken. Wij hoopten eerst een oude fabriek, of magazijn te kopen en dit te verbouwen, maar kwamen toen de kerk tegen. Wij wisten dat er veel gedaan moest worden aan de kerk, maar gelukkig konden wij het gebouw voordelig kopen, veel van de kosten zouden naar de verbouwing gaan. Wij hadden veel verschillende ideeën besproken, waaronder een betonvloer storten. Omdat er zoveel gedaan moest worden, konden wij het gebouw aanpassen zoals wij dit wilden en dit had ook veel voordelen voor ons. Wij konden ons droomhuis maken en alles wat wij mooi vonden aan andere huizen, dit bespraken wij. Niet al onze wensen waren mogelijk, maar een betonvloer storten gelukkig wel. Wij hadden opgezocht wat andere mensen gedaan hadden, die een kerk hadden omgebouwd en hadden hierdoor veel inspiratie opgedaan.

Door een bedrijf een betonvloer storten

Een beton vloer storten is niet iets wat veel bedrijven doen, maar gelukkig kwamen wij er een aantal tegen die dit konden doen. Wij hadden verschillende bedrijven vergeleken en willemdesignvloeren leek ons de beste keuze. Wij hadden een zeer prettig gesprek bij dit bedrijf en de adviseur kon ons precies uitleggen hoe zij het storten zouden aanpakken. Dit bedrijf zou zorgen dat de vloer mooi afgewerkt zou worden en kon de betonvloer storten voor een goede prijs. Wij hadden voorbeelden gezien van vloeren die zij al gestort harden en alles zag er zeer netjes uit. Wij hadden ook andere bedrijven gesproken, maar hadden het beste gevoel bij dit bedrijf en lieten hun de klus doen.

Een prachtige vloer

Een maand geleden kwamen de mannen langs om de betonvloer te storten. Het was een flinke klus, maar alles werd zeer zorgvuldig gedaan. Van te voren was er nog een controle, om te zorgen dat alle werkzaamheden goed zouden verlopen. De vloer is erg mooi geworden en wij zijn er zeer blij mee. De vloer past prachtig bij de andere verbouwingen en geeft ons huis een moderne uitstraling. Voor een betonvloer storten raden wij willemdesignvloeren.nl aan.

  • Wij hadden een zeer prettig gesprek met een adviseur
  • Zij konden ons precies vertellen hoe zij te werk zouden gaan
  • Zij konden de vloer storten voor een goede prijs
  • Wij zijn zeer blij met het eindresultaat 

Comments are closed.