Forumplein

De klantenservice van Interpolis is glashelder

Home  >>  Helpdesk en Servicedesk  >>  De klantenservice van Interpolis is glashelder

Hebt u vragen over uw verzekering? En is uw verzekeraar Interpolis? Kijk dan even op www.deklantenservice.nl want daar vindt u alle gegevens van de klantenservice van Interpolis. Vergeet niet om onze website direct op te slaan omdat u hier niet enkel de gegevens van de klantenservice van Interpolis vindt maar ook allerlei andere nuttige informatie over allerlei bedrijven in Nederland. Van banken tot aan supermarkten en van bouwbedrijven tot aan zorginstellingen, wij doen ons best om van elke instelling telefoonnummers, e-mailadressen en aanvullende informatie te verzamelen. Zo vindt u diverse nummers van de klantenservice van Interpolis en hebben we tevens het telefoonbandje in zijn geheel uitgeschreven. Daardoor weet u direct welke combinatie u moet invoeren om direct doorverbonden te worden met de afdeling van uw keuze. Zo kunt u altijd en overal snel even de klantenservice van Interpolis opbellen als u een belangrijke vraag hebt over uw verzekering. Er zijn veel mensen bij Interpolis aangesloten met zeer uiteenlopende verzekeringen. Zo zijn er onder andere:

  • Inboedelverzekeringen
  • Zorgverzekeringen
  • En rechtsbijstandsverzekeringen

Weet u niet zo goed welke klantenservice van Interpolis u moet hebben? Lees dan de tekst op onze website goed door of bel met het algemene nummer dat u bovenaan de lijst ziet vermeld. Mocht u een belangrijke zakelijke vraag hebben dan is hier een apart nummer voor, net als het nummer van het hoofdkantoor in Tilburg.

Bij de klantenservice van Interpolis wordt u altijd snel geholpen

De klantenservice van Interpolis wil u natuurlijk graag van dienst zijn. toch kan het zo zijn dat u even in de wachtrij moet staan. En dat is erg vervelend, zeker als het u geld kost. Mocht dit zo zijn dan kunt u een slechte rating geven aan de klantenservice. Bent u juist vlot geholpen en was de medewerker vrolijk, tactvol en zeer behulpzaam? Geef dan de klantenservice van Interpolis 5 sterren zodat mensen die in de toekomst op onze site kijken weten wat ze aan de klantenservice van Interpolis hebben. Ook de klantenservice van Interpolis zelf kijkt naar deze rating en weet zodoende of ze hun werk goed genoeg doen. Zo helpt u uzelf er indirect mee omdat u er vanuit mag gaan dat hun service in de nabije toekomst een stuk beter is. Dus als u dan belt dan is de kans groot dat u goed geholpen gaat worden. Of het nu gaat om het declareren van uw zorgkosten of om het melden van inbraak, de klantenservice van Interpolis staat dag en nacht voor u klaar.

Wilt u een verzekering afsluiten? Deze service helpt u graag

Misschien hebt u nog vragen over uw type verzekering. Neem bijvoorbeeld de zorgverzekering, u hebt heel wat keuzes te maken. Want zo kunt u enkel de basisverzekering nemen, handig als u toch nooit ziek bent. Maar wilt u geen risico’s lopen? Dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Dan betaalt u meer per maand maar bent u wel voor vele ongevallen en ziektes verzekerd. Daarnaast is de tandheelkunde apart te verzekeren. Ook hiervoor geldt dat er aanvullende verzekeringen mogelijk zijn. En u kunt uw eigen risico verhogen. Als u nooit ziek bent dan kan dat prima. Dan is uw maandelijkse premie vele malen lager dan een gewone basisverzekering. Het enige risico is natuurlijk dat als u wel ziek wordt of een ongeluk krijgt, het u vele honderden euro’s kost. Dit geldt niet alleen voor de zorgverzekering. De verzekeringen van Interpolis zijn samen te stellen tot een mooi pakket. Vraag er daarom gespecialiseerd advies bij door even met hun klantenservice te bellen.


Comments are closed.