Forumplein

De beste magazijnstellingen

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  De beste magazijnstellingen

Heb jij een eigen bedrijf waarin je veel producten verkoopt, dan heb je natuurlijk ook een groot magazijn. Hier kun je eigenlijk niet zonder magazijnstellingen om al je producten op uit te stallen. Ze allemaal maar in dozen op elkaar stapelen is immers geen effectieve oplossing. Heb je iets nodig dat toevallig onderop ligt, dan moet je eerst de hele stapel dozen uit elkaar halen en daarna alles weer opstapelen. Beschik je over magazijnstellingen van de juiste grootte, dan kun je alles daarop uitstallen en kun je altijd gemakkelijk die producten pakken die je op dat moment nodig hebt. Of je ze nu in dozen laat zitten en daar een omschrijving opzet van wat er in zit of dat je ze allemaal los uitstalt, dat is helemaal aan jou. Het is maar net wat jij het handigst vindt werken. Maar waar je ook voor kiest, door gebruik te maken van stellingen kun je er in ieder geval zeker van zijn dat je snel dat kunt pakken wat je nodig hebt. Bovendien houd je op deze manier ook een veel beter overzicht over je voorraad, je ziet veel sneller wanneer een bepaald artikel bijna op is en je nieuwe moet gaan bestellen. Ook daarom is het dus handig om in je magazijnruimte gebruik te maken van magazijnstellingen.

Verschillende soorten magazijnstellingen

Als je magazijnstellingen wilt gaan kopen, dan is het natuurlijk wel van belang dat je een soort koopt die goed past bij jouw bedrijf. Er zijn namelijk nogal wat verschillende varianten te krijgen en niet iedere variant zal voor jouw situatie even goed geschikt zijn. Als jij kleine artikelen verkoopt, zoals doosjes thee, dan heb je natuurlijk een heel ander soort stelling nodig als wanneer je banden en velgen verkoopt. Alleen al het gewicht wat op de magazijnstellingen rust zal immers anders zijn en dit vraagt dan ook om een ander soort constructie. Uit wat voor soort opties kun je dan kiezen? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • legbordstellingen
  • grootvakstellingen
  • bandenstellingen
  • winkelstellingen
  • draagarmstellingen
  • palletstellingen

Ieder soort stelling is geschikt voor een bepaald soort product of manier van opslaan. Zo geeft de naam bijvoorbeeld al aan dat je op palletstellingen complete pallets met goederen kunt plaatsen. Bandenstellingen zitten daarentegen weer zo in elkaar dat je iedere band er uitgepakt rechtop in neer kunt zetten, zonder dat deze weg kan rollen. Het is dus belangrijk om van te voren door te nemen welke soorten magazijnstellingen er te krijgen zijn en wat nu het best past bij de zaken die jij in je magazijn op wilt slaan.

Europe Racking voor magazijninrichting

Als je op zoek bent naar magazijnstellingen van een uitstekende kwaliteit, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Europe Racking. Dit bedrijf is gespecialiseerd in producten die van pas komen bij het inrichten van een magazijn en je kunt bij hen kiezen uit verschillende soorten magazijnstellingen. Door de ruime keus die zij bieden, zowel wat betreft soort als wat betreft afmetingen, kun jij er altijd een optie vinden die passend is in jouw magazijnruimte en die past bij jouw producten. Naast deze stellingen, kun je bij hen ook andere zaken vinden op het gebied van magazijninrichting. Je kunt dan denken aan gaaswanden, om bepaalde delen van elkaar af te scheiden, maar ook aan speciale vloeren die een hoge draagkracht hebben. Ook accessoires, zoals kunststof bakken, haken en hangers, kun je bij hen vinden. Echt aan alles hebben zij dus gedacht. Ga jij aan de slag met jouw magazijninrichting, dan moet je voor je magazijnstellingen en andere inrichting dus zeker eens rondkijken op de website van Europe Racking!


Comments are closed.