Forumplein

Bekijk de expositie in Utrecht en online

Home  >>  Coaching en Workshops  >>  Bekijk de expositie in Utrecht en online

Zoekt u naar een expositie in Utrecht van de kunstenaar Fieke de Roij? Zij is een gerenommeerd beeldhouwer en wordt daarom regelmatig gevraagd om een expositie in Utrecht te houden, haar woonplaats. Dit is ook de stad waar u haar atelier vindt. Blijf op de hoogte van de data van een nieuwe expositie in Utrecht in 2018 en wel door haar website scherp in de gaten te houden. En dat doet u natuurlijk door de website, werkinsteen, te bookmarken. Want dan kunt u eens in de zoveel tijd haar huidige expositie in Utrecht opzoeken en u kunt haar laatste werken aanschouwen. Wellicht wilt u in de toekomst eens investeren in een mooi abstract beeld van haar. Het kan echter zo zijn dat u daar wel eventjes voor moet sparen want kunst is doorgaans niet erg goedkoop. En aangezien het om unieke voorwerpen gaat kan het zo zijn dat iemand u te snel af is geweest. Dat is zonde maar helaas. Om deze status in het oog te houden raden we het u wederom aan om de site toe te voegen aan uw favoriete websites. Tijdens de expositie in Utrecht is het ook zeker mogelijk om te investeren in haar kunst. U kunt haar wellicht in het echt ontmoeten en u kunt zich aanmelden voor één van de diverse cursussen die ze het gehele jaar door vanuit haar eigen atelier geeft. We willen het graag nog even over deze cursussen in deze tekst hebben dus lees vooral even door.

Zoek de expositie in Utrecht op via de website

Het is aldus eenvoudig om in deze moderne tijden de expositie in Utrecht van Fieke de Roij uit te zoeken net als het feit dat het eenvoudig is om haar werk van alle kanten te bekijken en om het zelfs te kopen. Hebt u een werk uitgezocht en is het duurder dan 1.000 euro? Dan kan het zelfs geheel kosteloos verzonden worden. Is het iets goedkoper dan duizend euro? Dan worden er wel verzendkosten in rekening gebracht. Overigens is het ook altijd mogelijk om het werk zelf af te halen. Maar Utrecht ligt natuurlijk niet voor iedereen naast de deur. Laat u tijdens de expositie in Utrecht inspireren en meldt u vervolgens aan voor één van de volgend cursussen:

  • Zo geeft ze een algemene beeldhouwcursus,
  • Maar u kunt ook de diepte ingaan door een zaterdagcursus te volgen. Die duren langer want ze bestaan uit een compleet dagprogramma,
  • In de zomer biedt ze ook een speciale cursus aan op een mooie buitenlocatie zoals in Lochem of in Utrecht zelf.
  • Kijk op de site naar de opbouw van deze cursussen, de kosten en wanneer u zich hiervoor kunt aanmelden. U gaat er beslist geen spijt van krijgen en deze trainingen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.

Deze kunstenaar wil graag haar kennis overbrengen op andere mensen omdat kunst een belangrijke rol zou moeten spelen. Natuurlijk hoeft u het niet zelf te leren, wellicht past de schilderkunst meer bij u. Maar het kan zeker geen kwaad om een werk in huis te halen of om in ieder geval eens een expositie in Utrecht te bezoeken.

U kunt het beeld afhalen en laten bezorgen

Wilt u op een andere manier op de hoogte blijven van nieuws omtrent deze beeldhouwer? Abonneer u dan nu direct op haar gratis nieuwsbrief. Die ontvangt u vervolgens eens per maand in uw inbox. Ook via Facebook vindt u het laatste nieuws en op de website vindt u ten slotte interessante video’s waar u haar aan het werk ziet en waar ze zich aan u voorstelt.


Comments are closed.