Forumplein

Asfalteren kunt u het beste overlaten aan Avema

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Asfalteren kunt u het beste overlaten aan Avema

Asfalteren is natuurlijk een vak apart. U hebt als bedrijf, overheid maar ook als particulier wellicht weleens en bedrijf nodig dat voor u kan asfalteren. In dat geval hopen we dat u eens aan Avema denkt. U vindt ons in Achterveld, Utrecht, dus mooi in het midden van het land gelegen. Dat is voor ons een perfecte uitvalsbasis zodat we snel bij u langs kunnen komen voor een adviesgesprek en natuurlijk ook voor het echte werk: het asfalteren. Gaat het om een bedrijventerrein, en parkeerplaats, om nieuwe snelwegen of een ringweg rondom uw plaats? We zijn van geen kleintje vervaard en kunnen gehele snelwegen aanleggen en renoveren maar we kunnen ook uw oprit van asfalt voorzien. Boerenerven worden meestal geasfalteerd zodat u er als agrariër geen omkijken meer naar hebt. Het is eenvoudig schoon te houden en er groeit geen onkruid doorheen. Dat is een groot verschil met vrijwel alle andere vormen van bestrating zoals betegelen of het aanleggen van sierbestrating. Het is een zeer praktisch en goedkoop materiaal dat aan alle eisen voldoet. Het enige nadeel is misschien dat het er niet erg mooi uitziet, maar dat is voor een toegangsweg of snelweg ook zeker niet een prioriteit. Modern asfalt kent een handig filtreersysteem zodat er geen water op het wegdek blijft liggen en er dus geen gevaren op de weg kunnen ontstaan.

We asfalteren voor bedrijven, de overheid en ook voor u

We richten ons niet alleen maar op een bepaalde sector. Wie of waar u dan ook voor werkt, zolang het project zich in Nederland bevindt kunnen wij u van dienst zijn. Denk daarbij onder andere aan:

  • Projecten van de overheid zoals een waterschap, de provinciale staten of een gemeente. We leggen snelwegen, toegangswegen en ringwegen aan.
  • Voor particulieren kunnen we uw oprit en parkeerplaats asfalteren,
  • Voor boeren kunnen we hun complete erf asfalteren,
  • En voor industrie- en haventerreinen kunnen we ook asfalteren. Dat is erg belangrijk omdat hier continue voertuigen overheen rijden met een zware last.

Op onze website kunt u al onze uittreksels gratis downloaden zoals het KVK-uittreksel, de ISO en VCA certificaten en ons kwaliteitsplan. U vindt er tevens diverse voorbeelden van reeds voltooid werk. Ook op Facebook houden we u op de hoogte van onze huidige projecten. Afhankelijk van het project kunnen we een schatting maken van de kosten en de duur van dit project. In principe rekenen we afhankelijk van het type asfalt dat voor dit werk nodig is tussen de 20 en 35 euro per vierkante meter. Bij bijvoorbeeld het betegelen van uw oprit maar ook het bestraten van een weg bent u al snel minstens het dubbele kwijt terwijl het veel meer tijd kost. En tijd is geld want er zijn meer werknemers voor nodig die langer moeten doorwerken. In onze ogen is asfalteren daarom meestal de beste keuze.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Voordat we daadwerkelijk gaan asfalteren is het belangrijk dat u ons bedrijf leert kennen. We nodigen u daarom van harte uit in Achterveld. We leiden u graag even rond en aan de hand van een lekker kopje koffie of thee luisteren we graag naar uw ideeën en wensen. Vervolgens komen we naar u toe om het terrein op te meten en om een berekening van de kosten te maken. U ontvangt een offerte zodat u er in alle rust nogmaals naar kunt kijken en eventuele veranderingen aan ons kunt doorgeven. Uiteindelijk kan het asfalteren dan van start gaan. Ons personeel is zeer ervaren en vakbekwaam dus daag ons vooral uit!


Comments are closed.