Forumplein

Advies over een hypotheek voor starters

Home  >>  Financiën en Verzekeringen  >>  Advies over een hypotheek voor starters

Mijn vriendin en ik willen graag dit jaar ons eerste huis samen kopen. Wij zijn ruim vijf jaar samen en willen graag onze eigen woning hebben. Het leek ons verstandig om van te voren advies over een hypotheek voor starters te vragen. Wij vinden een huis kopen erg spannend en weten niet wat onze mogelijkheden zijn. Wij namen contact op met hypadvies en kregen erg goede hulp van de professionele adviseur. Mijn vriendin en ik zijn al een aantal jaar samen en het gaat erg goed tussen ons, zo goed dat wij graag samen een huis kopen. Wij hebben allebei een goede baan en een mooi salaris, hierdoor waren wij er zeker van dat wij een huis konden kopen. Wij wonen nu allebei nog bij onze ouders, maar kunnen niet wachten om uit huis te gaan en samen te wonen. Wij vinden het erg spannend om een huis te kopen, want er zijn veel zaken waar wij geen ervaring mee hebben, of weten hoe het werkt. Wij hadden online al gezocht naar informatie over een hypotheek voor starters, maar het leek ons het beste om advies te vragen aan een expert. Wij waren ook uitgenodigd voor een gesprek bij onze bank, maar ondanks dat dit gesprek goed verliep, wilden wij graag onafhankelijk advies. Tijdens het gesprek met de bank hadden wij veel geleerd over hypotheken en onze mogelijkheden. Toch hadden wij het gevoel, dat het doel van het gesprek enkel een hypotheek verkopen was, wat natuurlijk niet gek is. Een bank heeft echter een zeer beperkt aanbod en slechts een enkele hypotheek voor starters in de aanbieding. Het leek ons verstandig om ook langs te gaan bij een onafhankelijke hypotheekadviseur, om te horen wat zij voor ons konden doen en ons aanraden.

Veel informatie over een hypotheek voor starters   

Online zochten wij naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in de buurt en vonden toen onder andere de website van hypadvies. Wij zagen dat veel klanten positief over dit bedrijf waren en dat wij een gratis gesprek over een startershypotheek konden opvragen. Het eerste gesprek met de adviseur verliep erg prettig en wij leerden al erg veel over een hypotheek voor starters. Met de adviseur bespraken wij onze mogelijkheden en wat zij voor ons konden doen. Wij gingen naar huis met een erg goed gevoel en besloten om verder met dit bedrijf te gaan. Wij wisten wat wij ongeveer konden lenen met een hypotheek voor starters en wilden eerst op zoek gaan naar huizen.

Zeer tevreden met het advies en de hulp

Mijn vriendin en ik hadden verschillende huizen in de buurt bekeken en vonden twee huizen die wij graag wilden kopen. Ondertussen hadden wij veel contact met onze adviseur en hij gaf ons advies over het bieden en welke hypotheek voor starters het beste voor ons zou zijn. Wij hebben al een bod gedaan op een van de huizen en hopen dat dit bod geaccepteerd wordt. Voor advies over een hypotheek voor starters raden wij hypadvies aan.

  • Je krijgt advies van een onafhankelijk adviseur
  • Klanten zijn erg tevreden over dit bedrijf en wij ook
  • Een eerste gesprek is gratis
  • Wij krijgen veel goede hulp en advies

Comments are closed.